Божественный блатняк: Кирилл взбесился от Мурки московского попа

"Священнику указано сегодня покинуть пределы Московской епархии"

Патріарх Московський і всієї Русі Кирил зажадав від священика, який став відомим завдяки виконанні "блатної" пісні "Мурка" в трапезній одного з московських храмів, покинути межі Московської єпархії.

"Священику вказано сьогодні покинути межі Московської єпархії і відбути в Тираспольську єпархію, кліриком якої він є, під архіпастирське спостереження правлячого архієрея", — повідомив прес-секретар предстоятеля РПЦ священик Олександр Волков на сторінці в Facebook.


Раніше в Мережі опублікували відео, на якому російський священик танцює і співає відому "блатну" пісню "Мурка". Злодійський хіт священнослужитель виконав під час застілля, на якому були присутні інші священнослужителі.

Керівництво української православної церкви Московського патріархату провело під будівлею Верховного суду України "молебень". Вийшли вони за скасування біометричних паспортів.

Кремль зважився на останній крок у конвульсіях" – за допомогою "кремлівських агентів".

У хід йдуть самі страшні аргументи. Наприклад, серед "небезпек біометричних паспортів", як знову ж таки пише їх листівка – махінації з власністю і стрімке зростання чорної трансплантології.

Нагадаємо, за проукраїнські погляди в Запоріжжі священика Московського патріархату Ігоря Саву позбавили права приходу.

За словами парафіян, Отець Ігор часто молився за перемогу української армії і не згадував у своїх богослужіннях російського патріарха Кирила.

Крім того, відома журналістка Вікторія Ясинська на своїй сторінці в Facebook розповіла про незвичайну зустрічі в поїзді. При ній ієромонах Володимир, за його словами, з Лаври, продавав молитву і свічки пасажирам у поїзді.

Відзначимо, в бразильському місті Формоза, група католицьких священиків три роки поспіль грабували парафіян. Загальна сума, яку надали з державних пожертв склала близько 560 мільярдів доларів.

Взяли під варту нещодавно сімох фігурантів гучної справи - 5 священиків і 3 парафіян. Організував його, як виявилося згодом, місцевий єпископ Хосе Рібейро, якого призначили ще у 2004 році.

По материалам: "Знай.uа"

Добавлено: 5-04-2018, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх