Запоріжців попереджають про спробу дестабілізації ситуації в регіоні

Блокування роботи адмінбудівель, хуліганство та масові бійки. Мирна акція, яку планують провести в Запоріжжі 24 квітня представники громадської організації з м. Бердянськ – чергова провокація від активістів, які прикриваючись вирішенням питань оформлення земельних ділянок для бійців АТО, лобіюють власні інтереси захоплення земель в рекреаційній зоні міста та сільськогосподарських угідь району.

Представники громадської організації «Справедливість» на чолі з «патріотом» Віталієм Олешко із позивним «Сармат», заявляють про порушення процедури видачі дозволів на
розроблення проектів для ветеранів АТО. Тиснуть на місцевих чиновників та фермерів, в яких закінчився строк оренди земель. Останніх шантажують та залякують знищеннями врожаю та вимогами сплатити «данину» за безперешкодне ведення фермерської діяльності.
На членів громадської організації відкрито кримінальні провадження. В міжрайонному управлінні Держгеокадастру у Бердянському районі та м. Бердянську стверджують, що
представники громадської організації на чолі із Сарматом - злочинне угрупування, яке використовує бійців АТО та нагнітає ситуацію штучно.

Більшість з них вже отримали дозвіл на розроблення проектів. В пільговій черзі профільного управління нині 610 учасників АТО, 152 з яких отримали дозволи на розроблення проекту землеустрою. Ще 45 чоловіків вже отримали і право власності земельними ділянками, в тому числі й голова громадської організації Віталій Олешко – отримав ділянку на вулиці Корнілова в м. Бердянськ. Однак від майбутнього власника землі й досі не надійшло затвердження - таку інформацію надає управління земельних
відносин Бердянської міської ради. Віталій Олешко називає себе «керівником обласної організації АТО» до якої немає ніякого відношення. Натомість, завербований ФСБ чоловік, обманним шляхом відбирає житло в малозабезпечених мешканців міста.

Учасників для проведення мітингу 24 квітня покупати почали заздалегідь за гроші, аби дестабілізувати ситуацію в області та зробити «картинку» для російських ЗМІ.

Викриття дій злочинного групування



Про це повідомляє Медіа–центр «The Kiev Times» та Центр боротьби з корупцією.
Добавлено: 23-04-2018, 11:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх