Контрразведка СБУ расшифровала данные с тайного микрочипа ФСБ и разоблачила агента

Украина рассекретила тайную супертехнологию ФСБ. ФСБ пыталась завербовать начальника штаба ВМС Украины Гладкого, - контрразведка. ВИДЕО

Контрразведка СБУ раскрыла схему, по которой российские спецслужбы вербовали украинских офицеров. 

Остаточною метою операції ФСБ мав стати начальник штабу ВМС України

Контррозвідка СБУ розкрила схему, за якою російські спецслужби вербували українських офіцерів. Робили це з допомогою маленького чипа, який дозволяє відправляти інформацію кураторам із ФСБ.

Як повідомляє ТСН, пристрій призначався підполковнику МВС, який був на зарплаті у ФСБ. А остаточною метою операції мав стати начальник штабу ВМС Роман Гладкий.

Зазначається, що російського агента викрили та затримали. У письмовій угоді з російським «чекістом» він зобов'язується «надавати сприяння Федеральній службі безпеки».

Куратор із ФСБ, який завербував підполковника МВС, - Павло Воронін, син ветерана ФСБ. Він працює в окупованому Криму із завданням проникнути у середовище найвищих офіцерів СБУ, поліції, армії та флоту.


Остаточною метою полювання ФСБ мала стати друга особа в керівництві Військово-Морських Сил України - начальник штабу ВМС Роман Гладкий. У розмові з журналістами він пообіцяв розповісти усе після завершення справи.

Нагадаємо, нещодавно військова контррозвідка викрила чергового шпигуна «ДНР».

По материалам: Главком, Цензор.Нет, ТСН
Добавлено: 18-06-2018, 09:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх