Беспорядки перед сессией Кернеса: дым, газ в Горсовете и мусорные баки (ВИДЕО, ФОТО)

Горсовет заполнил дым и газ, заместителя бросили в мусор. В помещении Харьковского горсовета распылили газ и начали зажигать файера, несколько этажей заблокированы муниципальной охраной


Відповідні фото та відео публікують у соцмережах учасники та очевидці конфлікту, передає Depo.Харків.

На фотографіях видно, що активісти, які прорвалися до приміщення міськради, серед яких були представники Національних дружин, запалили файєра. Коридори заповнив дим.



Крім того, з'явилося відео, коли під час штовханини між активістами та муніципальною охороною був розпилений сльозогінний газ.


Як додав на своїй сторінці в Facebook член "Харківського антикорупційного центру" Дмитро Дробот, муніципальна охорона заблокувала кілька поверхів міськради. "Другий-третій поверхи міськради заблокований тітушками Кернеса. У відповідь Нацкорпус і ультрас заблокували виїзд Кернеса з внутрішнього двору, який хотів покинути будівлю. Зал для прес-служби, куди хотіла потрапити частина активістів, повністю вільний. Чому не пустили активістів, ніхто не пояснив", - написав Дробот.





Також він додав, що активісти кинули заступника Кернеса у смітник.


Як повідомляв Depo.Харків, у Харківській міськраді виникла штовханина через те, що активістів не допускали на сесію. Під час штовханини хтось розпилив сльозогінний газ.

По материалам: Depo.Харків, 112.ua
Добавлено: 20-06-2018, 11:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх