В оккупированном Крыму пронесся смерч

Ожидается, что тяжелые погодные условия сохранятся на полуострове до 9 числа

На Крим обрушився смерч: мешканців закликають утриматися від поїздок

Очікується, що важкі погодні умови збережуться на півострові до 9 числа На південний берег анексованого Криму обрушився смерч, який супроводжувався зливою та сильним вітром. Атмосферне явище спостерігали мешканці Феодосії та Судака. Стихія накрила берег Криму 6 вересня, однак очікується, що важкі погодні умови збережуться на півострові до 9 числа.

Користувачі соцмереж опублікували фото смерча. На фото видно, як над морем нависла чорна хмара, а з неї можна побачити воронкоподібний вихор та блискавки. 1 з 9 на весь екран  В окупованому Криму пронісся смерч За інформацією місцевих ЗМІ, деякі населені пункти залишилися без світла через негоду.






У Ялті після зливи затопило підземний перехід та низку вулиць. Гідрометцентр Криму повідомляє, що над Чорним морем утворився південний циклон, тож до 9 вересня на півострові будуть важкі погодні умови — зливи, блискавки, град та шквали вітру. Кримська служба новин повідомляє, що в четвер, 6 вересня, через негоду в Криму повалило дерева, також утворилися затори на дорогах. 

Найбільше стихійне лихо спостерігається у Феодосії. Мешканців півострова закликають дотримуватися правил безпеки при негоді, утриматися від поїздок містом та за можливості залишатися в приміщенні. 

По материалам: Главком
Добавлено: 7-09-2018, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх