Российский телеведущий выгнал из студии и обматерил украинского эксперта

Норкин не первый раз грубо обращается с приглашенными из Украины экспертами

Ведучий програми «Місце зустрічі» на НТВ Андрій Норкін зі скандалом вигнав Павла Жовніренка - українського експерта, який є головою правління українського Центру стратегічних досліджень.

Фрагмент випуску з'явився на YouTube. «Ви можете помовчати? У вас нетримання, чи що?»- звернувся ведучий до гостя студії. Коли за нього заступилися інші учасники дискусії, зазначивши, що українець має право висловитися, Норкін відповів, що той такого права не має, і зажадав вимкнути гостю мікрофон.

— НТВ (@ntvru) 11 сентября 2018 г.

Коли експерт продовжив говорити, Норкін попросив його покинути студію. Йдучи, українець заявив, що «правда восторжествує» і «Росія вспрянет від сну». «Клоун», - сказав Норкін йому вслід.

Ведучий обурювався, що не може «дати йому ***» [сильно побити] тільки через те, що гість старший за нього. Норкін не перший раз грубо поводиться з запрошеними з України експертами. У вересні 2016 року Норкін посварився з українським політологом Сергієм Запорізьким. На думку Запорізького, ведучий говорив неправду, і той намагався його переконати. В результаті Норкін виштовхав гостя зі студії, заявивши, що не потерпить подібного від «всякого барана», оскільки працює в журналістиці вже 26 років. 

Ранее сообщалось, замминистра и экс-чиновник также обменялись "любезностями" в прямом эфире


По материалам: Главком, Gazeta.ua


Добавлено: 12-09-2018, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх