Запорожцам рассказали, как бороться с нарушениями перевозчиков

Так, на странице в Фейсбук Мережі громадського контролю «Дій» опубликовали график движения маршруток в Запорожье — начало и конец работы по каждому маршруту. А также дали рекомендации в каких случаях и куда необходимо жаловаться на зафиксированные нарушения.

Цього разу ми попросимо вас відправити листи щастя про порушення маршрутників — це можна зробити навіть з мобільного . Що регулярніше, то краще. Нижче — пояснення, як і куди.

Виконком проігнорував обурення запоріжців і підвищив ціни на проїзд до 7 і 10 гривень, а це означає, що час мобілізуватися.

Якщо ви помітили, що маршрутник розмовляє по телефону під час керування, курить у салоні, не пускає пільговиків, не слідкує за станом авто, порушує правила дорожнього руху та графік роботи, грає в квача з іншими маршрутниками і тому подібне, або якщо немає маршрутки зовсім — ❗СКАРЖТЕСЯ до департаменту транспорту на електронну пошту [email protected] або за телефоном 061-787-50-83. Але краще на пошту — щоб можна було зафіксувати.

До цього допису ми додали графік роботи кожного маршруту. У разі, якщо в таблиці вказані два режими роботи маршруту — звичайний і маршрутного таксі — це означає, що частина транспорту на цьому маршруті повинна працювати за одним графіком, а частина — за другим. Іншими словами, до того часу, який зазначено пізніше, виїхати нібито ще можна , але маршрутки ходять вже рідше.

Также в комментариях многие запорожцы уже отметили, до скольки на самом деле ходят маршрутки в их районах:

Ольга Тропина 70й маршрут — после 8 вечера уже машин нет вообще, а написано, что окончание работы 23.25
Добавлено: 31-10-2018, 10:35
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх