Гройсман заявил, что партия Порошенко строит свою кампанию на манипуляциях

Премьер-министр Украины Владимир Гройсман сказал, что интернет заполонила "грязная политтехнологическая игра", которая призывает не голосовать за демократические партии, потому что они непроходные, а голосовать только за партию пятого президента Украины Петра Порошенко "Европейская солидарность".

"Останні тижні запущена цілеспрямована брудна політтехнологічна гра, яка заполонила ЗМІ та соціальні мережі. Її суть така: “Не голосуйте за демократичні партії, бо вони – непрохідні, а голосуйте лише за одну партію – Петра Порошенка”. Це намагання задурити людям голову і видати зовсім іншу реальність.

Ця маніпуляція полягає в тому, що є різні соціологічні дослідження, вони по-різному визначають, хто долає виборчий бар’єр, хто входить, хто не входить в український Парламент. Врешті-решт, це вирішувати не окремим політичним діячам, які будують свою політичну кампанію на брехні, а українським громадянам, які мають вільно прийти проголосувати, за кого вони хочуть. Не треба вводити людей в оману.

Коли ми проаналізували – сьогодні в інтернеті є десятки акаунтів, які фінансуються з різних фінансових джерел, не політичних. Вважаю, що тут є юридична складова, що такі речі фінансуються поза межами виборчих фондів.

Хотів би сьогодні звернутися до Міністра внутрішніх справ України та Національної поліції України. Одного разу, коли зазначена політична особа хотіла розбудувати по країні сітку скупки голосів, Національна поліція не дала цьому відбутися, захистила чесні вибори і вони були визнані усім світом як демократичні. Нещодавно Національна поліція викрила ще ініціатора проти однієї з молодих політичних сил, яку дискредитували за допомогою СМС.

Сьогодні дискредитуються абсолютно всі політичні сили демократичного табору. Більше того, нав’язуються різноманітні історії, які не мають нічого спільного з реальністю.

Хочу сказати лише одне українським громадянам: думаю, що ви маєте можливість сьогодні за попередні періоди визначитися, хто діє відверто, щиро, морально, а хто бреше. І коли ви прийдете робити свій вибір, обирайте тих, кому ви довіряєте, а не того, хто бреше, або маніпулює. Це найголовніше питання українського майбутнього.

А правоохоронні органи, я розраховую, дадуть цьому питанню достатньо серйозну оцінку", - заявил Владимир Гройсман.
Добавлено: 17-07-2019, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх