Запоріжжя Half Marathon: Подолати себе

Приголомшливий напівмарафон відбувся 20 жовтеня у Запоріжжі. Його головним організатором традиційно став Run Ukraine.

У програмі напівмарафону були забіги на 21, 10 та 4,2 кілометри та дитячі забіги на 1000, 500 та 100 метрів. Порівнюючи  з попереднім роком, кількість учасників збільшилась з 500 осіб до 1000 у поточному році. Учасники були не тільки з Запоріжжя, а й з інших областей.

Загальний призовий фонд склав 124 тис. гривень і був розділений за категоріям: абсолютний переможець отримує 8 тисяч гривень, грошові винагороди в меншому розмірі отримують і інші учасники, які зайняли перші 5 місць.

Серед чоловіків, які бігли 21 км, перше місце зайняв Роман Романенко, який побив рекорд із часом 1:04:13,1, друге та трете місце зайняли Микола Нижнюк та Артем Казбан.

Ми провели опитування учасників  напівмарафону,  Олена Запороженко, тренер спорт клубу «Adrenaline», «Я бігла 21 кілометр, моєю мотивацією була медаль і я її отримала, дуже зарядила атмосфера, люди та енергетика заходу»,  

«Не дивлячись на погану погоду, я пробігла 10 кілометрів, мені сподобалась організація заходу, безпека, підтримка та звісно цікава дистанція, після забігу відчуваю приємну втому, моя найголовніша мотивація у напівмарафоні – зрозуміти, що я можу, якщо цього захочу», - переконана блогерка Влада Мурашко.

На старті зібралося приблизно 500 глядачів, усі дуже хвилювались за своїх рідних, учасників напівмарафону.

«Я вболіваю за свого чоловіка, він в мене молодець, відчуття незабутні, хвилюючі, весь час стоїш з тремтінням у серці і чекаєш того самого моменту, коли він фінішує», - розповіла вболівальниця Маргарита Каталонська.

Напівмарафон тривав до 15:00, глядачі та учасники залишились задоволені: гарний настрій, організація заходу на вищому рівні - усе це зробило недільний спортивний день незабутнім.
Добавлено: 23-10-2019, 14:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх