У Запоріжжі зупинки дезінфікують німецьким засобом

У Запоріжжя продовжують дезінфікувати зупинки громадського транспорту та прилеглі території. Головна мета – протистояти поширенню коронавірусу. Обробку здійснюють робітники комунальних підприємств Запоріжжя.

Про це повідомляють на сайті Запорізької міськради.

Для дезінфекції об’єктів комунальників забезпечили респіраторами, рукавицями, захисними окулярами. Сьогодні у Вознесенівському районі санітарну обробку почали з зупинки громадського транспорту "Вулиця Гагаріна". Обробляють все: лавочки, підлогу та саму конструкцію. Спочатку поливають усе водою, потім – спецрозчином.

- Розчин нам видає підприємство «ЕЛУАШ». Судячи зі складу цього продукту, він є хлоровмісним. Цей спеціальний дезінфікуючий розчин виготовлений у Німеччині, сертифікований в Україні. Для людей він безпечний, проте шкідливий для вірусів, - цитують на сайті начальника дільниці КП "ЕЛУАШ" у Вознесенівському районі Даміра Рахімова.

Такі процедури комунальники виконують щодня. Аби обробити всі зупинки у районі, потрібно 16 літрів спецрозчину. Роботи завершать до кінця дня. Загалом дезінфекція триває по всьому місту.

COVID-19! Важно! При первых симптомах респираторных заболеваний обязательно позвоните семейному врачу.

Оставайтесь дома!

Самоизоляция - самый действенный способ обезопасить себя от инфицирования.

Добавлено: 2-04-2020, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх