Імпічмент Трампа: у Байдена поставили крапку в питанні

Новий президент США Джозеф Байден не втручатиметься в питання імпічменту по Дональду Трампу. Відзначається, що сенат повинен сам винести рішення і зробити все необхідне відповідно до процедури.

20 січня, одразу після інавгурації 46-го президента США Джо Байдена новий прес-секретар Білого дому Джен Дженніфер Псакі зазначила, що глава Штатів не буде втручатися в питання імпічменту по Дональду Трампу.

Відзначається, що сенат повинен сам винести рішення і зробити все необхідне відповідно до процедури. Про це повідомляє Діалог.UA з посиланням на її брифінг.

Прес-секретар пояснила, що сенатори самі повинні вирішити технічні питання, що стосуються часу і особливостей процедури.

Байден же вважає, що спочатку потрібно вирішити всі питання, що стосуються епідемії коронавируса в США. Пелосі відзначила, що сенат зможе одночасно приймати важливі рішення для американського народу і вирішить конституційні проблеми.

Нагадаємо, колишній президент Дональд Трамп не брав участі в інавгурації Байдена. Він з дружиною покинув Білий дім за кілька годин до вступу Байдена в посаду.

Республіканець так і не зміг змиритися з поразкою на президентських виборів.

До цього Трамп опублікував останнє звернення до нації перед своїм відходом з Білого дому. Він не згадав імпічмент, а говорив виключно тому, що президент домагався перемог. 

Раніше зазначалося, що Трамп хоче створити Патріотичну партію США.

Відзначається, що це може статися відразу після його відходу з Білого дому.

При цьому в сенаті можуть позбавити його такої можливості, якщо доб'ються його імпічменту.

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 21-01-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх