У Запорізькій області перевірять інтернати, пансіонати та хостели після трагедії у Харкові

У Запорізькій області на виконання доручень Президента та Уряду, найближчим часом ДСНС проведе позапланові перевірки в інтернатах, пансіонатах та хостелах  різної форми власності,  де живуть люди похилого віку або вихованці із особливими потребами.

Про це йшла мова на засіданні регіональної комісії ТЕБ та НС, повідомляє Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

- Після страшної трагедії у Харкові маємо бути особливо пильними. Всі заклади догляду і проживання людей похилого віку та інвалідів мають бути обладнані системами протипожежної сигналізації та відповідати законодавчим вимогам з пожежної безпеки, - наголосив Олександр Старух, голова Запорізької ОДА.

Очільник області також закликав жителів регіону дотримуватися правил пожежної безпеки, особливо при використанні приладів для обігріву.

Фахівці ДСНС перевірятимуть дотримання вимог пожежної безпеки в інтернатних закладах області

Нагадаємо, 23 січня в Україні буде оголошений день жалоби на загальнодержавному рівні у зв’язку із загибеллю 15 осіб внаслідок пожежі, яка сталася в будинку для літніх людей у місті Харкові.
Добавлено: 22-01-2021, 15:22
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх