Чим зайнявся Трамп після відходу з поста президента

Колишній очільник США вирушив у Флориду

Експрезидент США Дональд Трамп після завершення свого президентського терміну вирушив грати в гольф у штат Флорида. Про це повідомляє Daily Mail.

Зазначається, що вчора, 23 січня, колишній очільник Штатів грав у гольф у своєму клубі у Вест-Палм-Біч. Там Трампа в червоній кепці зі слоганом Make America Great Again, яке було його гаслом у президентській кампанії 2016 року, зняли на відео, коли він виконував удар на тлі пальм.

Після цього колишній президент повернувся у свій маєток на курорті Мар-а-Лаго, де Трампа зустрів натовп його прихильників із прапорами і плакатами. Коли кортеж ексочільника держави проїжджав повз них, Трамп "блиснув" посмішкою й весело помахав рукою шанувальникам.

Нагадаємо, нещодавно Дональд Трамп залишив новому президенту США Джозефу Байдену прощального листа. Традиційно очільник держави в останній день своєї каденції залишає на робочому столі в Білому домі повідомлення своєму наступнику.

Раніше повідомлялося, що палата представників США оголосила імпічмент Дональду Трампу. Таким чином він став першим очільником держави в історії, якому імпічмент оголосили вдруге.

За матеріалами: ZIK
Добавлено: 25-01-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх