"ЛНР "і" ДНР "почали процес злиття - Кремль прийняв рішення по Донбасу?", - джерело

На окуповану територію Донбасу приїхали кілька депутатів Держдуми РФ, які повідомили про нове рішення Кремля по ОРДЛО. Формування "ЛНР" і "ДНР" почали процес злиття. Питання об'єднання буде винесено на так званий референдум.

Як повідомляє "Східна правозахисна група", поки немає рішення про форму об'єднання ОРДЛО - союз або повне злиття, передає Діалог.UA.

28 січня в Донецьку провели неформальну нараду, де були присутні депутати Держдуми РФ Андрій Козенко, який курирує процеси інтеграції ОРДЛО З РФ, і Казбек Тайсан, а також пропагадістка Маргарита Симоньян, ватажки "ЛНР" і "ДНР" Леонід Пасічник та Денис Пушилін, і " куратори "від ФСБ.

"Група приїжджих діячів з РФ повідомила ватажкам" республік "про те, що рішення в Кремлі про процес об'єднання прийнятий. Але є величезна внутрішня опозиція в Луганську і Донецьку, яких зараз все влаштовує", - йдеться в повідомленні.

Тим часом Пушилін Денис Володимирович заявив про підготовку до розширення російської окупації на всю територію Донецької та Луганської областей. Він сподівається порушити Мінські угоди і розширити територію свого "впливу", зберігши свій пост.

Як повідомлялося раніше, під час візиту до окупованого Донецьк Симоньян похвалилася поїздкою на передову до зруйнованому аеропорту. Пізніше вона звернулася до влади Росії з проханням включити ОРДЛО до складу РФ, чим викликала бурхливі овації окупантів.

Місцеві жителі не поділяють думки "влади". Вони звернули увагу на те, що всі три пропагандиста Кремля, які говорять про "ру ** кому Донбасі", - вірмени.

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 28-01-2021, 19:32
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх