"Обміну не буде", - Кравчук розповів про зрив передачі полонених Медведчуку (ВІДЕО)

Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук заявив, що передачі Росією полонених лідеру "ОТЗЖ" Віктору Медведчуку не буде. Він пояснив, навіщо бойовики влаштували шоу з "обміном полоненими"

Анонсованої Москвою передачі полонених "Л / ДНР" лідеру української партії "ОТЗЖ" Віктору Медведчуку не буде. Про це сказав глава делегації України на мінських переговорах, екс-президент Леонід Кравчук в інтерв'ю "Апостроф TV".


Відео доступне на YouTube, передає Діалог.UA. Ще 16 січня бойовики анонсували видачу Медведчуку 9 полонених "Л / ДНР".

Кравчук зазначив, що РФ вибрала "дивний спосіб" видачі ув'язнених. Людей хотіли передати нам не через лінію розмежування, а вивезти в Білорусь через Ростов-на-Дону (РФ), де і передати українському політику.

Глава української делегації заявив, що навіть приїхав в аеропорт Жуляни в день передбачуваного прильоту Медведчука з полоненими. Однак Москва в останній момент відмінила всю операцію. "Рейс чомусь не пустили. На цьому все це телешоу закінчилося", - заявив Кравчук.

Він висловив упевненість, що метою всієї цієї історії був піар Медведчука. Його хотіли представити єдиною людиною, яка здатна звільняти полонених. Кравчук попередив, що такі спроби піднімати свої рейтинги на життях полонених дуже погана гра. "Ніякого обміну не було і не буде в такому режимі", - підкреслив екс-президент.

Він додав, що обмін має відбуватися на рівні держави, а не приватних осіб.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Арестович анонсував "проблеми" Медведчуку через історію з полоненими.

Ми також писали, що Кравчук відреагував на участь Медведчука в історії з полоненими, в Мережі вражені: "Це було красиво".
Добавлено: 29-01-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх