Коломойський намагається «віджати» ТЦ «Приозерний» в Дніпрі


Після націоналізації «ПриватБанку», ТЦ «Приозерний» потрапив у власність держави. Його поставили на баланс банку колишні власники, - Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов. 15 сiчня «ПриватБанк» хотів продати «Приозерний» на аукціоні, позбувшись від непрофільного активу. До слова, ціна просять за торговий центр чимало. Лот включає в себе 12 земельних ділянок на значні 3,6 квадратних км + сама будівля ТЦ стартує від 518 млн грн.

Втім, бородатий екс-власник вкрай болісно сприйняв новину про продаж свого колишнього активу. «Віджати» нажите «непосильною працею» Коломойський вирішив через суд. Так, за позовом якоїсь компанії «Місія-1», яка пов'язана з екс-власниками «Привата», суд заарештував будівля ТЦ «Приозерний», а також прилеглу до нього землю. На сьогоднішній день продаж Приозерного заблокована.


У наглядовій раді «ПриватБанку» впевнені, - за допомогою суду Коломойський намагається повернути собі майно, яке втратив в ході націоналізації банку в 2016 році. Втім, головна мета, яку переслідує олігарх, - створити прецедент в суді. У майбутньому, це дозволить Коломойському повернути свій найдорожчий (колишній) актив - гірськолижний курорт Буковель.

За матеріалами: ДП
Добавлено: 29-01-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх