Ведуча "1+1" Мосейчук закликала президента дивитися, що відбувається в нього за спиною (ВIДЕО)

" Володимире Олександровичу, дивіться уважніше", вона вважає, що Зеленський трішечки не відає про те, що відбувається в нього за спиною.

На ефір токшоу "Право на владу" були запрошені лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія і народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, які підтвердили свою присутність, але не прийшли в студію.

Про це ведуча Наталія Мосейчук сказала 28 січня в прямому ефірі токшоу "Право на владу" на телеканалі "1+1", інформує Цензор.НЕТ із посиланням на  zaxid.news.

"У нас немає людей. І ви помітили ці порожні крісла. Мені не часто доводиться виходити в ефір в такому форс-мажорі. Немає в студії Давида Арахамії – лідера фракції "Слуга народу", і немає в нас Олександра Трухіна – народного депутата фракції "Слуга народу". Я мушу сказати і привідкрити карти, тому що мене лякає тенденція. Але тенденція погана. Тому що кілька років тому, за іншого президента я говорила про це: коли вже допекли у прямому ефірі, про те, що депутатів видають як цукерки. Тодішній президент дуже образився на це порівняння. І я мушу сказати, що зараз нічого не змінилося", - наголосила Наталія Мосейчук.

"Ми дійшли згоди, і в результаті ці депутати не прийшли на ефір. Тому питання: що змінилося, коли країна поміняла президента? Я мушу це сказати, знаєте чому? Не заради того, щоб піддати обструкції цих депутатів, а заради того, що мені здається, що президент Зеленський трошечки не відає про те, що відбувається в нього за спиною. А мені дуже хочеться... я вже була готова цей ефір не видавати, чесно кажучи. Я була готова сказати "стоп ефір". Я сподіваюся, що Володимир Олександрович нас дивиться. Володимире Олександровичу, дивіться уважніше"", - додала вона.

Добавлено: 29-01-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх