Помер військовий Роман Дзюбенко, поранений під Попасною

Військові лікарі кілька днів боролися за життя 26-річного хлопця

У лікарні помер 26-річний боєць ЗСУ Роман Дзюбенко, якого було важко поранено в районі проведення ООС під Попасною в Луганській області. Про це повідомляється на сторінці оперативного командування "Схід" Збройних сил України у Facebook.


Військові лікарі кілька днів боролися за життя хлопця.

"На жаль, сьогодні перестало битися серце захисника Україна Романа Дзюбенка, який був важко поранений ворожим снайпером. Командування та особовий склад командування "Схід" Збройних сил України выражають глибокі співчуття рідним, близьким і побратимам Романа. Вічна пам'ять", - йдеться уповідомленні.

Роман був молодшим сержантом 92-ї ОМБР імені кошового отамана Івана Сірка. В ОМБР уточнили, що Дзюбенко дістав наскрізне кульове поранення голови. У Дзюбенка залишилися новонароджений син і дружина.


Як повідомлялося, 26 січня на Донбасі близько 19:00 в районі населеного пункту Попасна був поранений український військовик. Українська сторона СЦКК із використанням координаційного механізму запровадила "режим тиші" в районі операції Об'єднаних сил і направила відповідну ноту до СММ ОБСЄ.

За матеріалами: 112.ua
Добавлено: 30-01-2021, 16:42
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх