Друг Путіна Ротенберг назвав себе власником палацу під Геленджиком (ВІДЕО)

Близький друг президента Росії Володимира Путіна бізнесмен Аркадій Ротенберг розповів Mash, що маєток на мисі Ідокопас біля Геленджика, який називають "палацом Путіна", належить йому.

"Зараз це не буде вже таємницею, я є бенефіціаром. Там досить такий складний був об'єкт, було багато кредиторів, і мені вдалося стати бенефіціаром. Це знахідка, місце шикарне", – говорить Ротенберг.

Ротенберг розповів, що планує побудувати на мисі Ідокопас апарт-готель, оскільки йому "дуже подобається" готельний бізнес.

"Я цим протягом кількох років займаюся, у мене є деякі об'єкти у Криму, на Далекому Сході, в Алтаї", – зазначив він.

Бізнесмен заявив, що купив маєток біля Геленджика кілька років тому.

Відповідаючи на запитання, чому Ротенберг раніше не заявляв, що він володіє палацом у Геленджику, бізнесмен послався на "суто людський чинник".

"Скандал, пишуть усяке, на мені і так санкції", – сказав він, додавши, що збирався оголосити себе власником цього об'єкта після завершення будівництва, пише Гордон

29 січня видання Znak.com, посилаючись на джерела, писало, що власником маєтку в Геленджику може назвати себе хтось із друзів Путіна: брати Ротенберги або член ради директорів найбільшої російської нафтохімічної компанії "Сибур" Геннадій Тимченко.

Фонд боротьби з корупцією (ФБК) російського опозиціонера Олексія Навального 19 січня опублікував розслідування "Палац для Путіна. Історія найбільшого хабаря" про резиденцію президента РФ у Краснодарському краї. У розслідуванні йдеться, що це найбезпечніший і найсекретніший об'єкт у РФ. Він має розміри 39 князівств Монако і побудований так, щоб до нього не можна було підібратися ні землею, ні морем, ні повітрям. У розслідуванні стверджували, що місцева Федеральна служба безпеки "наполегливо просить" обходити мис Ідокопас, де розташований палац, за милю.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков назвав неправдою інформацію про секретний палац президента. Власників маєтку в Геленджику він назвав підприємцями, але не вказав їхніх імен.

25 січня ролик прокоментував і сам Путін: сказав, що не дивився всього фільму, але бачив окремі відеодобірки. Путін заперечує, що палац належить йому, а розслідування називає "компіляцією, монтажем і промиванням мізків росіян".

Журналісти "Радио Свобода" знайшли підтвердження, що в роботах над секретною резиденцією Путіна під Геленджиком брала участь фірма, яка будувала для нього персональний лижний курорт під Сочі.

29 січня журналісти Telegram-каналу Mash випустили відео з нібито палацу Путіна. Усередині будівля виявилася практично порожньою і недобудованою. The Insider писав, що головний редактор Mash, який і побував у палаці, живе в будинку, що належить управлінню справами президента РФ.
Добавлено: 30-01-2021, 17:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх