Російський Су-27 пронісся біля корабля НАТО в Чорному морі (ВІДЕО)

Бомбардувальник Су-27 Збройних сил Росії 31 січня пролетів на низькій висоті повз американський військовий корабель Donald Cook, який перебував у нейтральних водах Чорного моря.

Про інцидент повідомила пресслужба Військово-морського флоту США на своїй сторінці у Twitter. Крім того, там опублікували відео небезпечних маневрів літака країни-агресора над есмінцем (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"ВМС США регулярно перебувають у Чорному морі, щоб забезпечити безпеку партнерів і союзників в НАТО, а також стабільність у регіоні. Donald Cook працював в міжнародних водах Чорного моря, тоді як російський Су-24 здійснив поруч низький політ", – сказано в повідомленні.

На оприлюднених кадрах видно, як бомбардувальник РФ проноситься паралельно з кораблем на мінімальній висоті – всього в кількох метрах над водою.

Показовим маневром країна-агресор певно намагалася показати ВМС США, що контролює акваторію поблизу тимчасово окупованого українського Кримського півострова.


Су-27 пролетів біля корабля НАТО


Як повідомляв OBOZREVATEL, війська НАТО провели в Чорному морі масштабне військове тренування з метою підвищення сумісності сил Північноатлантичного альянсу і союзників. Воно пройшло в повітрі, на морі і в кіберпросторі. Ракетний есмінець Donald Cook також брав участь в операції.

За матеріалами: Obozrevatel
Добавлено: 1-02-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх