Реакція на блокування каналів Медведчука (ВІДЕО)

Порошенко відповів, чому сам не заблокував пул каналів Медведчука.

Про реакцію на блокування каналів Медведчука

П’ятий президент Петро Порошенко заявив, що не блокував канали з пулу кума Путіна, бо блокування накладалося на передвиборчу кампанію. Крім того, Порошенко привітав СБУ з успішною операцією.


Голова Верховної Ради Дмитро Разумков пояснив, що не підтримав у РНБО запровадження санкцій для нардепа Тараса Козака і телеканалів, бо вважає, що вони повинні постати перед судом. 


Сам Медведчук упевнений, що тут є "елемент зовнішнього управління", а співголова фракції "ОПЗЖ"  Вадим Рабінович пригрозив ініціювати імпічмент Зеленському. 

Очільник МВС Арсен Аваков зазначив, що матеріали, надані СБУ, які лягли в основу рішення РНБО про санкції щодо холдингу Медведчука, є цілком достатніми та вичерпними.

Секретар РНБО Олександр Данілов вважає, що в Україні працює ще багато антиукраїнських телеканалів, і РНБО буде вводити санкції щодо них, але тільки після надходження підтверджуючих це документів.

Введення РНБО санкцій щодо телеканалів 112 Україна, NewsOne, ZIK посилює групу олігарха Сергія Льовочкіна в “Опозиційній платформі – За життя”, та послаблює групу кума Путіна Віктора Медведчука Таку думку висловив політолог Андрій Ковальов в етері програми “Коментар з Анжелікою Сизоненко” на Еспресо.TV.


Зі свого боку Посольство США у Києві заявило про підтримку запровадження санкцій РНБО проти телеканалів 112 Україна, NewsOne та ZIK. А у ЄС заявили, що Україна має законне право боротися з дезінформацією, але водночас для цієї боротьби є певні межі.

За матеріалами: УП

 

Добавлено: 4-02-2021, 08:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх