Пожежа у Запорізькій інфекційній лікарні: як рятували людей (ФОТО, ВІДЕО)

3 лютого о 23:25 до Службу порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у КНП «Обласна інфекційна клінічна лікарня» на бул. Гвардійському у Запоріжжі.Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на першому поверсі нового корпусу сталася пожежа. За попередньою інформацією загоряння виникло в одній із палат реанімаційного відділення.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ГСЧС України у Запорізькій області. 

Ліквідація надзвичайної події відбувалася одночасно у двох напрямках: порятунок людей та гасіння пожежі на площі 20 кв.м. Так, в осередку небезпеки перебували 12 людей.

Під час пошуково-рятувальних робіт вогнеборці виявили тіла 4 людей, з яких - 1 медичний працівник. Бійці ДСНС врятували з осередку небезпеки 8 осіб, яких транспортували в інші лікарні.

О 00:09 рятувальники локалізували пожежу, а о 00:19 – ліквідували.

Медиками на території лікарні організовано окремий пост дезінфекції, де особовий склад проходить обробку.

Роботи по ліквідації наслідків очолив губернатор області Олександр Старух. На місці працювали оперативні групи на чолі з керівниками обласних Прокуратури, СБУ, ГУ НП та ГУ ДСНС.

Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 16 одиниць техніки, 60 рятувальників.

Добавлено: 4-02-2021, 08:56
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх