Надзвичайна подія на ТЕС в Енергодарі: голова ОДА розповів подробиці

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух прокоментував надзвичайну ситуацію, що сталась на Запорізькій тепловій електростанції. Через аварію без електрики лишилися м. Енергодар, м. Дніпрорудне та прилеглі населені пункти.

«У м. Енергодар сталося відключення електрики. Одна з підстанцій вийшла з ладу. Внаслідок чого відімкнулося всі три блоки теплової станції, яка забезпечує електрикою місто.

У зв’язку з даними обставинами було забезпечене підключення резервного електропостачання з атомної електростанції. Тому підстанції «Луч» та «Водозабір» поновили роботу за півгодини, а підстанція «Райдуга» дещо пізніше.

Під час аварійного відключення ніхто не постраждав. Влада вжила усіх необхідних заходів для подолання цієї кризової ситуації.

Енергодар уже зі світлом. Тривають роботи із підключення сусідніх населених пунктів. Дякую місцевій владі, енергетикам, рятувальникам та лікарям, які спрацювали злагоджено і тримали руку на пульсі.

Під час тимчасового відключення електрики ситуація в лікарнях Енергодару залишалася стабільною. Медперсонал знав що робити у випадку відключення електропостачання, резервні електрогенератори були готові до роботи.

Енергодар спить спокійно з водою, каналізацією і світлом», - наголосив Олександр Старух.
Добавлено: 4-02-2021, 02:11
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх