Бєлковський попередив, якого "удару" чекати Україні від Путіна - Зеленський торкнув його "близького друга" (ВІДЕО)

Станіслав Бєлковський впевнений, що Кремль завдасть Україні "удар" за санкції проти 112, NewsOne і ZiK. Їх вважають телеканалами Віктора Медведчука.

Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський попередив, що Кремль не залишить без відповіді удар, який президент України Володимир Зеленський завдав по проросійським силам 2 лютого. Про це експерт РФ написав на своєму каналі в Telegram, передає Діалог.UA.


Він висловив думку, що Зеленський ввів санкції проти телеканалів 112, NewsOne і ZiK, щоб "послабити їх фактичного бенефіціара" - лідера української партії "ОТЗЖ" Віктора Медведчука.

Бєлковський нагадав, що даний український політик є не тільки "близьким другом" президента РФ Володимира Путіна, але і його "головним неформальним уповноваженим по Україні".

Політтехнолог висловив думку, що у відповідь "удар" Кремля буде неочевидним. "Ймовірно, первинний відповідь пана Путіна на ці дії Києва буде після цього з боку Угорщини", - написав Бєлковський.

По всій видимості, він прогнозує нове загострення україно-угорського конфлікту в результаті чергової провокації.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Рабинович проговорився через санкції Зеленського і назвав реального власника ZIK, NewsOne і "112".


"Просто праздник какой-то", - прокомментировал признание Казанский.

Ми також писали, що, за даними ЗМІ, Медведчук звернувся до Кремля через закриття NewsOne, ZIK, "112 Україна".

За матеріалами "Діалог.UA":
Добавлено: 4-02-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх