В якому форматі буде проходити Євробачення (ВІДЕО)

Євробачення пройде в незвичному форматі через пандемію. Названа пісня, якою Go_A представлять Україну на "Євробаченні-2021" Журі обирали пісню для "Євробачення-2021" серед трьох композицій Go_A

Пісенний конкурс "Євробачення-2021" змінить звичний формат проведення через пандемію коронавируса, розглядаються три альтернативні сценарії.

Джерело: сайт конкурсу з посиланням на організаторів

Деталі: Сценарії варіюються від самого м'якого до найжорсткішого, однак взагалі відмовлятися від конкурсу організатори не збираються.

Наразі як пріоритетний розглядається варіант В - з мінімумом обмежень - виконавці виступають на сцені конкурсу, арена заповнена до 80%, усі витримують дистанцію в 1,5 метра, 500 представників преси присутні на арені, ще 1000 - стежать віддалено.

Якщо ситуація з короновірусом погіршиться, задіють сценарій С - учасники виступають по відеозв'язку, арена заповнена до 80% з дотриманням дистанції, вся преса - на "віддаленні".

Якщо ж справи будуть зовсім кепські, введуть план D - ні глядачі, ні виконавці не збираються в одному місці, все проходить у віртуальному форматі.


Остаточне рішення про те, в якому форматі проводити конкурс, буде прийнято в найближчі тижні.

Дослівно на сайті пісенного конкурсу: "Ми змушені відмовитися від звичного сценарію проведення конкурсу "Євробачення" і розглядаємо три інших потенційних варіанти розвитку подій. У нас є три можливих сценарії, і зараз ми вибираємо той, який буде оптимальним".

На міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2021" музичний гурт Go_A представить Україну композицією "Шум". Про таке рішення журі, яке визначало найбільш підходящу для мистецького змагання пісню, повідомляє "Суспільне".

На сцені "Євробачення-2021" Go_A виконають пісню "Шум". Фото: Суспільне Вибором композиції займалися український диктор Дмитро Хоркін, музичний продюсер Руслан Квінта, продюсер Євген Філатов, а також переможниця "Євробачення-2016" Джамала.

Цікаво, що "Шум" на зовсім трохи випередила інші пісні Go_A — "Церковка" та "Рано". На думку Джамали, вибрана композиція дуже сучасна в плані звучання, варто лише слідкувати за якістю живого виконання.  Між іншим, прем’єра кліпу на "Шум" відбулася майже два тижні тому — 22 січня. Уже в березні гурт обіцяє продемонструвати кінцевий варіант пісні, який прозвучить на європейській сцені, та новий музичний ролик до неї.

Як повідомляється, основа пісні "збудована" на давньоукраїнській обрядовій грі-веснянці. У наявному нині кліпові артисти віртуозно обіграли тему пандемії коронавірусу та обмежень, які вона викликала. Як солістка Катерина Павленко, так і музиканти Go_A з’явилися у відео в спеціальних захисних костюмах, котрі зазвичай одягають лікарі чи дезінсектори.

За два тижні прем’єри кліп на композицію "Шум" встигли переглянути понад 465 тисяч разів. У минулому році Go_A мали представити Україну піснею "Соловей".


Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що формат "Євробачення", найголовнішого музичного шоу Європи, обов’язково зміниться у 2021 році. Організатори запевняють, що конкурс відбудеться у будь-якому разі, але чи прибудуть артисти до Нідерландів, покаже час і коронавірусна ситуація в усьому світі. Одним із варіантів є проведення пісенного змагання у онлайн-режимі.

Довідково: Євробачення-2021 буде проходити в Роттердамі (Нідерланди) з 18 до 22 травня.

Передісторія: Євробачення-2020 скасували через коронавірус і перенесли на 2021 рік. Замість Євробачення у травні 2020-го провели онлайн-концерт.

Євген Кізілов,

За матерыалами: УПComments.ua
Добавлено: 5-02-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх