Вінницька та Рівненська області потерпають від негоди (ВІДЕО)

Через опади комунальники не встигають чистити вулиці від снігового покриву. Лікарі звертають увагу на симптоми обмороження

Льодяний вітер і сильна хуртовина почалися у Вінницькій та Рівненській областях. Через опади комунальники не встигають чистити вулиці від снігового покриву. 

У Вінниці протягом ночі намело до 30 см снігу. Комунальники не встагають чистити вулиці від переметів хоч на роботу вийшли ще вночі. Прибирають і посипають зупинки транспорту, аби люди змогли дістатись до роботи. Рух на дорогах ускладений. Від учора машини потрапляють в ДТП, злітаючи у кювет і збиваючи стовпи. Водії кажуть, що на дорогах сильна ожеледиця, бо снігом прикидало лід, який утворився нещодавно, коли все тануло.

Арктичні морози, сильні пориви вітру і хуртовини, що насиплять до 30 сантиметрів снігу, сьогодні вирують майже у всій Україні. Найбільше дістається західним та північним регіонам. Львівську, Рівненську та Вінницьку області замітати почало ще звечора. Яка ситуація в регіонах нині та що робиться на дорогах – у прямих включеннях.


За прогнозами синоптиків хурделити буде протягом дня. Своєю чергою, рятувальники попереджають про снігові перемети на дорогах і можливі перебої з електроенергією через вітер. Водіїв просять утриматись від поїздок. В області через негоду оголошено перший рівень небезпеки.

У Рівненській області сніг йде. Снігоочисна техніка працювала всю ніч у посиленому режимі, але впоратися з негодою важко. Температура повітря близько 15 градусів морозу, а тому сіль не завжди встигає подіяти. Місцями її просто змітає. Синоптики прогрозують, що хуртовина тільки посилиться, а тому очікується до 40 см снігу. Місцева влада розглядає питання про зупинення навчання у школах.


За матеріалампи: ТСН
Добавлено: 8-02-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх