Тука прокоментував значуще у справі МН17 рішення Нідерландів з приводу "незакритого" неба

Георгій Тука наголосив на важливості вирішення Нідерландів з приводу "незакритого" неба над Донбасом влітку 2014 року, коли бойовики РФ збили пасажирський лайнер.

Рішення прокуратури Нідерландів про відсутність підстав для претензій до України зприводу"незакритий" неба над Донбасом у 2014 році завдало удару колосальної сили за російськими пропагандистам.

Вони і без того вичерпали всі аргументи в перекладанні на Україну відповідальності за збитий цивільний літак, повідомляє Діалог.UA.

Як написав у Facebook екс-заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, один за іншим лопаються "інформаційні бульбашки", вигадувані російськими пропагандистами. Мусування теми "незакритий неба над Донбасом" Тука назвав "брехнею останньої надії", оскільки всі інші казки пропагандистів не витримали перевірки фактами і свідченнями очевидців. Зокрема, це теорія про "українського" "Буке", а також марення про українських винищувачів.

Прокуратура Нідерландів зняла звинувачення з України про "незакритих небі" над Донбасом у 2014 році, проаналізувавши схожі інциденту, що відбувалися протягом останніх тридцяти років. Експерти прийшли до висновку, що на момент катастрофи не було достатнього масиву даних, щоб на їх підставі закрити повітряний простір над Донбасом для цивільних літаків.

"Кремлівським не залишається нічого іншого, як базікати про" заколоті колективного Заходу ", який все робить спеціально для того, щоб перекласти провину на" білу і пухнасту "Росію", - пише Георгій Тука ..

Раніше Тука розповів про сценарій Путіна по Донбасу. Також Тука відповів, скільки років знадобиться на те, щоб "зшити" Україну. 

За матеріалами: "Діалог.UA":
Добавлено: 10-02-2021, 08:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх