"Чи не доходить з першого разу", - Шкіряк зробив попередження Медведчуку через "тітушек Ківи"(ФОТО)

Радник глави МВС Зорян Шкіряк зробив попередження "ОТЗЖ" через історію з блокуванням "Нацкорпусом" в Києві "тітушек Ківи".

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив за фактом скандалу з появою в Києві "тітушек" з організації "Патріоти за життя". Його він опублікував на особистому акаунті в Facebook, передає Діалог.UA.


"Чи не доходить з першого разу. Повторю ... У випадку спроб антидержавних провокацій з боку медведчуківсько-путінських деструктивних сил правопорушники отримають моментальну жорстку реакцію українських правоохоронців", - написав Шкіряк.

Він уточнив, що учасників провокацій чекає відповідь у вигляді "морди в асфальт і кайданів". Радник глави МВС запевнив, що українська поліція на дозволить "проросійського шабашу і дестабілізації України за наказом Кремля". "" Русскій мір »не пролізе", - підкреслив Шкіряк.

За його даними, зараз правоохоронці виявляють всіх "найманців", які планували брати участь в провокаціях. Що стосується накритою "Нацкорпусом" бази "тітушек Ківи" в Києві, то, зі слів Шкіряка, по даній справі порушено кримінальні справи за статтями про хуліганство та підготовки злочину (ч.4 ст.296 та ч.1 ст.14).

На базі ведуться обшуки, проводяться перевірки всіх осіб, яких там виявили.



Радник глави МВС пообіцяв пізніше надати більше інформації по даній справі. Варто відзначити, що 10 лютого члени "Нацкорпуса" заблокували базу в Києві, де, за їхніми даними, готували для провокацій "тітушек" проросійської партії "ОТЗЖ".

Почалася стрілянина. Поліції вдалося швидко врегулювати ситуацію.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що "Нацкорпус" зловив і допитав куратора тітушек у бази "ОТЗЖ": він розповів про оплату і завдання в Києві.

Ми також писали, що "ТІТУШКИ Ківи" чинили опір при затриманні поліцією в Києві.

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 11-02-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх