ВООЗ і ЄС допоможуть Україні та ще п'ятьом пострадянським країнам у боротьбі із коронавірусом : причина щедрості (ВІДЕО)

Таким чином хочуть подолати хворобу у світі швидше.

Допомога із вакцинацією — ВООЗ спільно із Євросоюзом запускає програму подолання коронавірусу для шести пострадянських країн. Серед них є Україна.

Кошти використають для підготовки до щеплень та самого його проведення. Зокрема, мають допомогти із логістикою, обладнанням та тренуванням медичного персоналу.

Сам проєкт розрахований на 3 роки загальною сумою у 40 млн євро. Діятиме він паралельно із глобальною програмою розподілу вакцин COVAX.

 "Несправедливий доступ до вакцин може дати зворотний ефект. Що довше вірус затримується у світі, то більший ризик небезпечних мутацій. Разом із ЄС сьогодні ми запускаємо програму для забезпечення ефективного впровадження вакцин проти COVID-19 у шести країнах. Це доповнить поточну роботу через COVAX та механізм спільного використання ЄС", — зазначив регіональний директор ВООЗ у Європі Ганс Клюге.


Допомога із вакцинацією. ВООЗ спільно із Євросоюзом запускає програму подолання коронавірусу для 6 пострадянських країн. Серед них є Україна. Кошти використають для підготовки до щеплень та самого його проведення. Зокрема, мають допомогти із логістикою, обладнанням та тренуванням медичного персоналу.  

За матеріалами: ТСН 
Добавлено: 12-02-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх