"Мені соромно", - Стрєлков вперше повинився за те, у що перетворив Донбас разом з Кремлем (ВІДЕО)

Розпочавший війну на Донбасі офіцер ФСБ РФ Ігор Стрєлков заявив, що йому соромно за знищення українського регіону.

Колишній "міністр оборони" невизнаної "ДНР", співробітник ФСБ РФ Ігор Стрєлков (Гиркин) зробив нове визнання про війну на Донбасі.

Він шкодує про свою участь в цій історії. Увага на нове інтерв'ю Стрєлкова звернув український журналіст Денис Казанський на своєму відеоблозі в YouTube.

"Так, мені соромно за Донбас! За те, що там відбувається. Мені реально соромно ... Мені соромно за всіх нас", - сказав Стрільців. Він також уточнив, що не може повернутися в "Л / ДНР", так як тут же виявиться "на підвалі".

Казанський був обурений тим, як змінилася риторика російського диверсанта. "Яку хорошу" республіку "побудував Гиркин! Просто мрія! Організував на Донбасі криваве Сомалі, де ні у кого немає прав, де будь-якого, включаючи його, в будь-який момент можуть кинути на підвал ... і звалив", - заявив український журналіст.

Він підкреслив, що більшість жителів окупованих районів "звалити" не можуть. Вони змушені животіти в "бандустане", який організувала Росія за допомогою Стрєлкова. "Більшість жителів ОРДЛО виїхати нікуди не можуть і змушені жити в цьому розореному регіоні, які Гиркин позбавив майбутнього. Їх Гиркин теж позбавив майбутнього", - підкреслив Казанський.

Він зазначив, що Гиркин є типовим прикладом "професійного Новоросії". "Спочатку вони будуть кричати і кликати вас на" референдуми ", потім будуть закликати вас братися за зброю і стріляти в ваших співгромадян, розпалять війну і звалять", - заявив журналіст.

А місцевим жителям, додав він, доведеться розсьорбувати наслідки.


Раніше Діалог.UA повідомляв, що Гиркин-Стрільців на Russia Today зробив два визнання про війну на українському Донбасі, Казанський відреагував. Ми також писали, що Стрільців визнав остаточний провал планів Кремля по Україні.

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 13-02-2021, 11:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх