Отруєння школярок у Боярці: Одна дівчинка померла, інша - у лікарні (ВІДЕО)

Поліція встановила аптеку, в якій дітям продали небезпечні ліки Більше чит

Правоохоронці вже встановили аптеку і провізорів, що продали ліки ученицям ліцею в Боярці Київської області. 

Поліція направила до Держлікслужби запити, чи законно продавати спазмолітики дітям, після вживання яких семикласниці отруїлися. Напередодні їх у вбиральні знайшли непритомними.

Пізніше слідчі з'ясували, що семикласниці в одній із соцмереж подивилися відео із закликом випити по 40 пігулок "Дротоверину". На перерві вони пішли до аптеки, купили його і напилися таблеток у вбиральні ліцею. "Подивилися в одній із соціальних мереж відео щодо вживання 40 таблеток "Дротаверину" та ефекту від цього вживання. Вони вирішили на собі проекспериментувати, який ефект викликають ці таблетки", - каже старша інспекторка відділу комунікації поліції Київської області Марія Дідковська-Бідюк.


Отруєння школярок у Боярці. Поліція встановила провізорів, які продали дівчатам спазмолітики. Запити щодо законності продажу таких препаратів дітям уже направили до Держлікслужби. За версією поліцейських, семикласниці в одній із соцмереж подивилися відео із закликом випити по 40 пігулок препарату. На перерві пішли до аптеки, купили його і напилися таблеток у вбиральні ліцею. Їх знайшли однокласниці, коли ті були вже без тями. Одну з дівчат урятувати не вдалося. Іншу з тяжкою інтоксикацією доправили до лікарні.  

Одну з дівчат урятувати не вдалося. Вона померла. Іншу школярку з важкою інтоксикацією доправили до лікарні. Там учениці промили шлунок. Нині вона перебуває в реанімації. Її стан середньо стабільний.

Як повідомлялося, у Запорізькій області у школі №3 міста Вільнянськ дві школярки отруїлися алкоголем. Їх ушпиталили до місцевої лікарні. Постраждалі розповіли, що отруїлися пиріжками, які придбали у магазині поруч зі школою. Своєю чергою, свідки стверджують, що від школярок добряче тхнуло алкоголем. Інформацію про отруєння дітей алкоголем ТСН.ua підтвердили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області. 

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 17-02-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх