В Аеропорту "Бориспіль" посадили літак, выдбувається спецоперація

Експосадовець планував покинути Україну на приватному літаку у напрямку Відня, вилетівши з Дніпра

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" здійснив посадку літак, який вилетів з Дніпра. Правоохоронці проводять спецоперацію, яка може бути пов'язана зі справою "ПриватБанку". Про це повідомили джерела "РБК-Україна" в Державній авіаційній службі.

За словами співрозмовника, проходить секретна операція правоохоронних органів України, яка може бути пов'язана зі справою "ПриватБанку". Він також зазначив, що люди, які летіли на цьому борту, не виходять з літака.

"РБК-Україна" із посиланням на джерела інформує, що на борту міг знаходитися колишній перший заступник голови правління "ПриватБанку". Зокрема, до націоналізації банку таку посаду займали Олег Гороховський та Володимир Яценко.

Ще один співрозмовник видання підтвердив, що на борту знаходиться колишній перший заступник голови правління банку Володимир Яценко.

Згодом на офіційній сторінці НАБУ у Facebook з'явилася інофрмація, Генпрокурор погодила повідомлення про підозру колишньому заступнику голови правління "ПриватБанку" у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 КК України.


Експосадовець планував покинути Україну на приватному літаку у напрямку Відня, вилетівши з Дніпра. Ім'я затриманого в НАБУ не уточнюють.

Як повідомляв 5.UA, "ПриватБанк" відсудив у компанії Коломойського мільярд гривень. 

За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 22-02-2021, 15:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх