Медведчук обійшов санкції РНБО: розкрита його схема

ЗМІ розкрили схему, згідно з якою Віктор Медведчук обійшов санкції РНБО і тепер пятіпалубная яхта Royal Romance залишилася за рамками документа відомства.

Напередодні журналісти перевірили все майно нардепа Віктора Медведчука і розкрили схему, згідно з якою він обійшов санкції РНБО, і тепер пятіпалубная яхта Royal Romance залишилася за рамками документа відомства.

При цьому в РНБО поки не відреагували на цю інформацію. Про це повідомляє Діалог.UA з посиланням на Bihus.Info.

Повідомляється, що офіційно яхта Медведчука зареєстрована на офшорну компанію і таким чином нардеп обійшов санкції. При цьому поки невідомо, скільки ще майна Медведчук і його дружина зареєстрували на офшори.

Підкреслюється, що яхта коштує близько 200 млн доларів. На ній може одночасно перебувати 36 осіб. Медведчук і РНБО поки не прокоментували ситуацію з яхтою.

Нагадаємо, що глава МЗС Дмитро Кулеба не виключає реакції Москви на введення санкцій відносно Віктора Медведчука і Оксани Марченко.

Він запевняє, що Путін може відповісти на таку ситуацію.

До цього в Німеччині порівняли санкції щодо кума Путіна Віктора Медведчука і блокування роботи його телеканалів з політикою часів нацистського режиму. І закликали різко відреагувати.

Раніше наголошувалося, що СБУ хотіла пом'якшити списку санкцій удар РНБО

За матеріалами:  "Диалог.UA"
Добавлено: 24-02-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх