Від COVID-19 помер ветеран війни на Донбасі

В Україні внаслідок ускладнень COVID-19 помер старший лейтенант Збройних сил, ветеран війни на Донбасі Юрій Федорчук.

Про це на своїй сторінці у Facebook у вівторок, 23 лютого, повідомила 10-та окрема гірничо-штурмова бригада (10-та ОГШБр) Сухопутних військ ЗСУ. "Ми зазнали тяжкої втрати", – написала пресслужба військових.


Федорчука назвали молодою і життєрадісною людиною. У його бригаді підкреслили, що воїн провів не одну ротацію на сході України.

Чоловік також мав "беззаперечний авторитет серед командирів і особового складу роти, якою він командував", зазначили в 10-й ОГШБр.

"Людина, яка пережила війну, але не змогла тут, у тилу, перемогти коронавірус. Прощай, Юро. Спи спокійно. Відпочивай і спостерігай за нами з неба. Ти навіки залишишся в наших серцях", – звернулися до військового товариші по службі.


Юрій Федорчук


Найбільший спалах коронавірусу зараз зафіксовано на Івано-Франківщині, однак тенденція до зростання захворюваності спостерігається і в низці інших областей, заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Вранці 23 лютого кількість заражень коронавірусом в Україні досягла 1 311 844. Тільки за останню добу на нього захворіли 4182 громадянина. Із них 716 випадків зафіксовано в Івано-Франківській області.

Як повідомляв OBOZREVATEL:
  • в Україні за 2020 рік від COVID-19 померли 20 709 українців, а від грипу і пневмонії – 11 358 осіб.
  • Найбільший спалах коронавірусу зараз зафіксовано на Івано-Франківщині, однак тенденція до зростання захворюваності спостерігається і в низці інших областей, заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.
  • Вранці 23 лютого кількість заражень коронавірусом в Україні досягла 1 311 844. Тільки за останню добу на нього захворіли 4182 громадянина. Із них 716 випадків зафіксовано в Івано-Франківській області.

За матеріалами: Obozrevatel
Добавлено: 24-02-2021, 07:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх