У Дніпрі під Кайдацьким містком відкололася крижина з 6 рибалками

У четвер, 25 лютого, на річці Дніпро під Кайдацький міст відкололася крижина з шістьма рибалками. Течія віднесла їх на кілька кілометрів, через що самостійно дістатися до безпечного місця, не кажучи про сушу, вони не змогли. Вихід був один - кликати на допомогу співробітників служби порятунку.

За словами очевидців, шість рибалок знаходилися на льоду недалеко від краю. Пішла тріщина, через що шматок крижини відколовся і його почало відносити течією, - повідомляє Інформатор. Чоловіки виявилися на відстані більше двох кілометрів в сторону Амурського моста, тому дістатися до безпечного місця самі не могли. На допомогу їм прийшли рятувальники.

На надувному човні водолази 4-й водолазної-рятувальної служби підібралися до рибалок. Оскільки їх було занадто багато, довелося залишити одного водолаза в жилеті біля буя, щоб переправити всіх постраждалих на берег. Після - рятувальники окремо повернулися за бійцем. Ніхто не травмувався і медичної допомоги не потребував.

Варто відзначити, що поки бригада ГСЧС рятувала рибалок, в декількох метрах, на цьому ж шматку льоду, сидів чоловік і смиренно чекав улову. Ви любите риб, ми любимо риб, але життя все ми любимо куди більше, чи не так? Краще заздалегідь подумати про можливі наслідки, ніж потім шкодувати про свої рішення все життя.

Детальніше про те, як надавати допомогу людині, що провалився під лід або були переохолодження, ми писали тут. Про те, що ходити по льоду в таку погоду - небезпечно, ми повторювали знову, знову, знову, знову і знову, і знову.


 


За матеріалами: Інформатор
Добавлено: 25-02-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх