Гризлов після зустрічі ТКГ заговорив про "курс на війну" і поставив умову Києву

Представник Росії в ТКГ Борис Гризлов після мінських переговорів констатував ескалацію на Донбасі і поставив ключову умову Києву.

Представник Росії в Тристоронньої контактній групі (ТКГ) Борис Гризлов за підсумками мінських переговорів 3 березня виступив із заявою. Його опублікувало російське держагентство "ТАСС".

Гризлов констатував зрив режиму перемир'я на Донбасі і звинуватив в події Київ. Він заявив, що ескалація нібито трапилася в результаті "цілеспрямованих дій за наказом української влади". "Це не спровоковані і не випадкові порушення", - запевняв представник Москви.

Гризлов уточнив, що "курс на війну" на Донбасі може бути припинений тільки за підсумком прямих переговорів Києва з сепаратистами з підконтрольних Кремлю "Л / ДНР". Він зажадав "прямого і постійного діалогу" української влади з "республіками", уточнивши, що тільки це приведе до миру.

Відзначимо, що, на думку експертів, РФ так наполягає на прямих переговорах Києва з бойовиками, щоб позбутися статусу агресора і сторони конфлікту. Потенційно це може позбавити Москву і від санкцій Заходу.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Росія збільшить число обстрілів ВСУ на Донбасі: Мінські угоди розтоптані. Ми також писали, що Резніков відповів, як можна перемогти "тупик" Мінських угод: "Є просто дивні вимоги".

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 4-03-2021, 07:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх