«Останнє зрада Путіна, яку не стерпить вже ніхто»: Гиркин про ситуацію на Донбасі

Колишній ватажок самопроголошеної «Донецької народної республіки» Ігор Гиркин вельми роздратований тим, що Російська Федерація по теперішній час не визнала так звані «ЛДНР» незалежними республіками. Згідно зі словами вбивці українців, в разі, якщо Путін поверне окуповані території Донецької та Луганської областей до складу України, це стане для глави Кремля «останнім зрадою».

Як інформує Replyua.net, детальніше про це Гиркин розповів в ефірі російського YouTube-каналу «Рой.ТВ». Стрільцов заявив: «Я скажу так, що якщо Путін здасть Донбас, Луганськ і Донецьк, або хоча б частину цієї території, то це буде останнім його зрада, яке ніхто вже не стерпить».

Більш того, Стрєлков зажадав негайно ввести підрозділи регулярної армії Росії на територію Донбасу з наступною заявою щодо того, що російські військовослужбовці беруть ОРДЛО «під власний захист». Також бойовик додав: «В даний час найбільш оптимальне, що могла б зробити Росія - це визнати« республіки »Донбасу, хоча б визнати і укласти з ними угоду, ввести війська і сказати« ша », ці республіки під захистом Росії».
Добавлено: 5-03-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх