Українська армія отримала партію надпотужних модернізованих танків

Вдосконалені танки допоможуть українським військовим впевнено боротися на рівні з противником

Українська армія отримала нові модернізовані бойові танки Т-64БВ. Техніку передав Харківський бронетанковий завод. Дана інформація розміщена на офіційному сайті Державного концерну "Укроборонпром". Армія України отримала надпотужні модернізовані танки.

Попередньо всі танки пройшли капітальний ремонт та були вдосконалені. В повідомленні зазначається, що модернізація машин пройшла дуже швидко. Замовлення на ремонт виконали з істотним випередженням термінів. Варто враховувати, що ремонтні роботи відбувалися в умовах обмеженого фінансування.

Бойова машина-танк Т-64БВ — це остання модифікація основного українського танка Т-64Б "Булат". Насамперед український танк подібний до радянського Т-64. Тепер вдосконалені машини мають сучасні прилади спостереження, які допоможуть бачити вночі. Окрім того, тепловізор було інтегровано у прицільний комплекс.

На Харківському заводі оновили і навігацію та радіостанцію танків. Машина отримала новий динамічний захист та потужний двигун. Дані вдосконалення допоможуть українським військовим впевнено боротися на рівні з противником.


Нагадаємо, що Збройні сили України отримали новий вид озброєння — гвинтівку ручного заряджання Alligator. Новітня зброя суттєво відрізняється від всієї іншої, що є в арсеналі української армії. Призначення гвинтівки — знищувати укріплення і техніку противника, навіть легкоброньовану. Характеристику зброї та її фото можна знайти в нашому матеріалі. Також сайт "Коментарі" раніше повідомляли, що чекає на Донбас: повноцінна війна з Росією чи пустий брязкіт зброєю? Думки експертів читайте в нашому матеріалі.

За матеріалами:  Comments.ua
Добавлено: 16-03-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх