Пандемія: в Британії виявили "філіппінський" штам, а у Франції почалася третя хвиля (ВіДЕО)

Країни побоюються нових мутацій штамів. У Франції виявили новий штам коронавірусу: його не фіксують звичайні ПЛР-тести

Країни побоюються нових мутацій штамів.


Перші випадки зараження новим "філіппінським" штамом коронавірусу виявили у Британії.

Про це повідомила служба охорони здоров'я країни, розповіли у ТСН. Ранок 17 березня. 

ВООЗ висловилася проти запровадження "паспортів" про вакцинацію від коронавірусу

У Британії побоюються, що наявні вакцини проти нього будуть неефективні. На Філіппінах цей штам знайшли у щонайменше 30 людей понад тиждень тому.

Побоюються нових мутацій коронавірусу і у Франції. Прем'єр країни Жан Кастекс заявив, що через нові штами в країні розпочалася третя хвиля коронавірусу. Вона більш небезпечна за попередні. Французькі лікарні вже переповнені попри дію суворих обмежень у регіонах.

Перші випадки зараження новим філіппінським штамом коронавірусу виявили у Британії. Про це повідомила служба охорони здоров'я країни. І там вже побоюються, що наявні вакцини проти нього будуть неефективні. На Філіппінах цей штам знайшли у щонайменше 3 десятків людей більше тижня тому. Побоюються нових мутацій й у Франції. Прем'єр країни заявив, що через нові штами у них розпочалася третя хвиля коронавірусу й вона більш небезпечна за попередні.  

Своєю чергою, у Сполучених Штатах Америки, аби заохотити людей до вакцинації, щеплення публічно зробили кілька десятків священників. Панотцям ввели препарати просто у вашингтонському соборі. 

Як повідомлялося, у ВООЗ анонсували розробку нового покоління вакцини від коронавірусу без уколів. Зберігати цей препарат можна буде за кімнатної температури. Ймовірно, у вигляді спрею, пластиру або таблеток. Клінічні дослідження цього препарату обіцяють завершити до кінця року. 

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 17-03-2021, 10:40
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх