На Запоріжжі поліція розслідує обставини ДТП, в якій загинула неповнолітня

ДТП сталася на вулиці Соборна у місті Вільнянску. Водій автомобиля скоїв наїзд на 16-річну дівчину, яка переходила проїзну частину у невстановленому місці. Від отриманих травм,  вона померла в кареті швидкої допомоги. Тривають слідчі дії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області

17 березня о 20 годині до  відділення поліції № 2 Запорізького районного управління поліції надійшло повідомлення про аварію зі смертельними наслідками.

На місце події прибули керівництво відділення поліції, слідчо-оперативна група з розслідування злочинів у сфері транспорту, інспектор-криміналіст та медики.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Фольксваген» рухаючись по вулиці Соборній у Вільнянську, скоїв наїзд на 16-річну дівчину, яка перетинала проїзну частину у невстановленому місці. Від отриманих травм постраждала померла в автомобілі «швидкої».

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортний засіб наразі вилучено. Тривають слідчі дії.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії  та звертаються до свідків ДТП або водіїв транспортних засобів, які мають відеозаписи, що стосуються вказаної події із проханням звернутись за телефонами: (098) 987-94-44 або 102.

Поліція вкотре звертає увагу водіїв та пішоходів на необхідність неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, адже  безпека на дорогах залежить від кожного учасника дорожнього руху!
Добавлено: 18-03-2021, 12:16
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх