Турецьку Анкару засипало снігом (ФОТО+ВІДЕО)

Кілька днів до цьго в місті йшов дощ.

 В турецькій Анкарі у середу, 24 березня, розпочався снігопад.

Про це повідомляє  видання Мilliyet та користувачі Мережі, які діляться фото та відео.

Протягом останніх одвох днів місто накривав дощ. Але сьогодні він сьогодні перейшов у снігопад, який засипав місцеві вулиці. Комунальні служби розчищають дороги й посипають їх сольовою сумішшю, щоб запобігти ожеледі.


Крім того, в місті через складні погодні умови сталося багато аварій. Крім того, було перервано поромне сполучення через Босфор.

Як повідомлялося, до Косова тим часом несподівано повернулася зимова погода, там намело чимало снігу. Комунальники кажуть, що уже відправили усю снігозбиральну техніку на зберігання, залишилися тільки лопати. Рятувальники просять громадян, за можливості, не виходити на вулицю, а надто не сідати без потреби за кермо. Синоптики кажуть, що сніжитиме в країні ще кілька днів, але до вихідних буде вже 12 градусів тепла. 

Велика вода продовжує накривати Австралію - у регіоні Новий Південний Вельс можуть евакуювати ще 15 тисяч людей з підтоплених районів. Вони отримали попередження від влади про необхідність залишити домівки. Аварійні служби працюють на повну - вони провели вже більше 7 сотень рятувальних операцій. Загалом, на постраждалих від негоди територіях - живе майже третина населення країни.  

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 24-03-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх