У Полтавській області на вокзалі тестують пасажирів, які повертаються із "червоних" регіонів (ВІДЕО)

Наразі перевірки впровадили на вокзалах Полтави та Миргорода.

У "помаранчевій" Полтавській області почали тестувати на коронавірус пасажирів, що приїжджають з "червоних" карантинних регіонів. Такі перевірки впровадили на вокзалах Полтави та Миргорода.

Про вокзальне тестування розповіли у новостному сюжеті 

Медики, поліція та рятувальники на Полтавському вокзалі зустрічають потяг з Ворохти. Усіх пасажирів з "червоних" зон чекає тестування на COVID-19. Завдяки цьому експеременту коронавірус вже виявили у 11 людей. "Ними займаються сімейні лікарі за місцем проживання в місті Полтава", - каже директор центру сімейної медицини №1 міста Полтава Віталій Павленко.

Відео У "помаранчевій" Полтавській області почали проводити тестування на COVID-19 на вокзалах

Тестування на вокзалі. У Полтавській області, яка наразі у "помаранчевій" зоні, почали тестувати на коронавірус пасажирів, що приїжджають з "червоних" карантинних регіонів. Такі перевірки впровадили на вокзалах Полтави й Миргорода. Медики запевняють, що тестування - справа добровільна. Проте на пероні потяги зустрічають не лише медсестри, а й правоохоронці. Про вокзальне тестування - далі. Більше про коронавірус в Україні

Пасажири кажуть, що під час посадки на Закарпатті їх попередили, що після прибуття на вокзал їх тестуватимуть на коронавірус. Більшість прибулих, незважаючи на довге очікування та чергу, таки робить тести. Експрес-перевірку проводять кілька  медиків. Сам тест займає кілька секунд, а от на результат треба чекати 20 хвилин. Якщо результат позитивний, то пасажирам рекомендують пройти ПЛР-тестування. Крім того, їх передають під нагляд сімейних лікарів.


Превентивне тестування на вокзалах запропонували полтавські медики. Адже торік перший спалах коронавірусу в області відбувся саме після прибуття потягів із заробітчанами

За матеріалами: ТСН.
Добавлено: 26-03-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх