У Дубаї заарештували дівчат, які вийшли голими на балкон: серед них – 11 українок (ФОТО+ВІДЕО)

Поліція міста Дубай заарештувала групу молодих дівчат за те, що вони позували повністю оголеними на балконі готелю Dubai Marina. Серед них 11 українок – із Києва, Жашкова, Запоріжжя. Організатором масової фотосесії дівчат у Дубаї став француз Стефан Клавельф

Видання Mirror пише, що затримані, які працюють аніматорами, тревел-блогерами, інфлюенсерами, адміністраторами готелів, а також просто відпочивальниці, знімалися в рекламному ролику на замовлення одного з місцевих жителів (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Правоохоронні органи назвали таку поведінку жінок розпусною, тому затримали їх. "3 квітня поліція Дубаю затримала групу осіб у зв'язку із порушенням норм суспільної моралі. За попередньою інформацією, серед затриманих – одинадцять громадянок України", – розповіли ВВС News Україна у МЗС.

Там додали, що українське консульство в Дубаї взаємодіє із місцевими правоохоронцями для забезпечення дотримання прав українок та з'ясування усіх обставин цієї справи. 6 квітня український консул має відвідати затриманих. Порушницям загрожує до шести місяців ув'язнення і штраф у розмірі п'ять тисяч дирхамів (близько 37 850 тисяч гривень).

Також інцидент з арештом молодих дівчат може завдати шкоди відносинам між ОАЕ та Ізраїлем, які були офіційно закріплені 15 вересня 2020 року. Стало відомо перші імена українок, яких заарештували за голу фотосесію в Дубаї. Зазначається, що деяких із них можна впізнати за татуюваннями. У Дубаї за звинуваченням у розпусних діях і поширенні порнографії затримано не тільки 40 дівчат, а й IT-підприємця Олексія Концова родом з Іванова (Росія).

Оголені дівчата позують на балконі. Оголені дівчата позують на балконі готелю.

Дівчат заарештували, звинувативши їх у розпусті.

Знімок однієї із заарештованих дівчат. Кадр однієї із заарештованих дівчат.

Модель, яка позувала оголеною на балконі.





У Києві Стефан Клавельф серед іншого займається модельним бізнесом, а також володіє компанією з розробки програмного забезпечення. В інтернеті є інформація, що Клавель є співробітником київського модельного агентства PM Models. Ця компанія вказана в його профілі на LinkedIn.

У своєму профілі "ВКонтакте" він написав: "Я француз, але зазвичай живу в Києві в Україні або в Гуанчжоу в Китаї, в залежності від погоди".

За матеріалами:  OBOZREVATEL 
Добавлено: 6-04-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх