Зимова негода у квітні: країни Європи потерпають від снігу (ВІДЕО)

Снігопади стали причиною дорожніх аварій

Країни Європи у квітні продовжують потерпати від зимової негоди.

У Словенії снігопади стали причиною дорожніх аварій і заторів. Утім, найгірше, твердять синоптики, ще попереду. Протягом середи і четверга, окрім опадів, на країну чекає різке похолодання. Прогнозують, що температура вночі впаде до мінус десяти градусів.

Проблеми з транспортом відчувають і у Хорватії: там влада була змушена закрити кілька автотрас через хуртовину. Водіям вантажівок обмежили в'їзд на деякі з доріг.


Засніжена Європа - країни континенту продовжують потерпати від зимової негоди. У Словенії снігопади стали причиною дорожніх аварій і заторів. Утім, найгірше, твердять синоптики, ще попереду - протягом середи і четверга, окрім опадів, на країну чекає різке похолодання - температура вночі впаде до мінус десяти градусів, а це означає нові проблеми на дорогах. Проблеми з транспортом відчувають і у Хорватії: там влада була змушена закрити кілька автотрас через заметілі, а водіям вантажівок - обмежили в'їзд на деякі з доріг.  

Слід зауважити, що раніше від стихії постраждали Бельгія та Італія. Саме той самий циклон приніс похолодання і до України.

Як повідомлялося, Україна потрапила під вплив циклону, який заполонив значну частину Європи. Зокрема, 7 квітня, на півдні, сході та в  Дніпропетровській області дощитиме. На решті території опади переважно у вигляді мокрого снігу. 

За матеріалами:  ТСН.

Добавлено: 7-04-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх