Меркель скасувала запис на щеплення від коронавируса

Причиною такого рішення могло стати засідання керівництва партій ХДС і ХСС, на якому обговорювалися важливі питання.

На ім'я канцлера Німеччини Ангели Меркель було зроблено запис на щеплення від COVID-19, який незабаром скасували. Про це в неділю, 11 квітня, повідомило видання Bild.

Згідно з даними німецької платформи планування зустрічей і направлення пацієнтів Doctolib, перше щеплення від коронавірусу Меркель повинні були зробити в неділю в центрі на території колишнього аеропорту Берлін-Темпельхоф.

Однак запис в спішному порядку було скасовано.

Причиною такого рішення могло стати засідання керівництва партій Християнсько-демократичний союз (ХДС) і Християнсько-соціальний союз (ХСС), на якому, зокрема, обговорювали питання, хто очолить список від консерваторів на майбутніх виборах в Бундестаг, інформує газета.

У коментарі виданню щодо цієї інформації прес-секретар уряду Німеччини Штеффен Зайберт заявив, що "канцлер найближчим часом вакцинується і проінформує про це громадськість".

Нагадаємо, раніше Меркель заявила, що вакцинується від коронавірусу в установленому в країні порядку черги. При цьому вона, зважаючи на вік (66 років), вже може претендувати на щеплення.

Німеччина щепила від COVID вже 15% населення

За матеріалами:  Корреспондент.net
Добавлено: 12-04-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх