Якщо ситуація буде погіршуватися, то зупинять все, - Олександр Старух про транспорт

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух заявив, якщо введені в Запоріжжі карантинні обмеження не дадуть результатів, то регіональна комісія з питань ТЕБ ​​та НС буде вимагати введення ще більш жорсткі обмеження в роботі транспорту.

- Епідемія поширюються швидкими темпами. Спад на вихідних нікого не повинен вводити в оману: менше зробили тестування. Найважча ситуація склалась у великих містах, - наголосив Олександр Старух.

На його думку, «не до кінця є готовність до прийняття рішень щодо обмежень, які не подобаються певній частині суспільства».

- Є забезпечення владою умов для того, щоб люди жили і були здоровими. Хто буде голосувати за посадовців, якщо помруть? – сказав голова ЗОДА, наголошуючи на важливості відмови від рейтингів.

Він нагадав, що введені додаткові обмеження на роботу транспорту.

- Якщо такі заходи не дадуть результатів, то будемо вимагати більш жорстких обмежень, - підкреслив Олександр Старух. - Якщо ситуація буде погіршуватися, то зупинять все, - сказав очільник ОДА, нагадвши про колективну відповідальність: дотримання масочного режиму, обмеження соціальних активностей. 

Як повідомляв "Паноптикон", Через стрімке поширення коронавірусу, із 14 квітня в Запорізькій області зупиняється автобусне сполучення між містами області.

Із 14 квітня на приміські рейси (протяжністю до 50 км.) із Запоріжжя, Мелітополя, Бердянська, Енергодара, Полог пасажирів братимуть за спеціальними перепустками.

Отримати довідки встановленого зразка зможуть працівники важливих галузей економіки – об’єктів критичної інфраструктури, охорони здоров’я, правопорядку, оборони, цивільного захисту, транспорту, фінансової та банківської сфери, зв’язку та комунікацій, житлово-комунального господарства, торгівлі та харчової промисловості, а також ті, що мають безперервний виробничий цикл.

Щоб потрапити до обласного центру, жителям Кушугума, Балабиного, Вільнянська, треба взяти такі документи у себе на роботі. 
Добавлено: 13-04-2021, 11:59
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх