Біля українського кордону горів військовий російський табір (ВІДЕО)

Наметове містечко військові розбили за 45 км від кордону з Україною

У російських військових поблизу кордону з Україною загорівся польовий табір. Фото ілюстративне У російських військових, які дислокуються неподалік східних областей України, настали тимчасові труднощі.

Серйозна пожежа сталася в одному з польових таборів, розбитих армією РФ поблизу міста Богучар, що у Воронезькому регіоні. Відео з місця подій поділився TikTok-користувач під ніком ПростоТень. Судячи з усього, зйомку вів один із бійців російської армії. На відео добре видно, що вогонь охопив досить велику територію. Що саме знаходилося у пошкоджених пожежею наметах, не повідомляється. Із загорянням намагалися впоратися самі бійці, що, схоже, призвело виключно до отримання нових збитків — травмувань через вогонь. Чоловік, який знімав пожежу, настійно радив комусь із обгорілих військовослужбовців терміново звернутися за допомогою до медпрацівників. 

Судячи з того, що публікація в соцмережі розміщена понад 20 годин тому, пожежа, швидше за все, сталася 13 квітня. Однак у російських медіа немає жодних повідомлень про подібні події. Немає інформації і про причини пожежі, а також завдані вогнем збитки. При цьому масштаби загоряння "підказують", що руйнування пристойні. Відомо лише те, що військовий табір розташований неподалік від воронезького міста Богучар. Ця дислокація російських бійців, до слова, була зафіксована зарубіжними незалежними розслідувачами кілька днів тому. Відстань до українського кордону від цього табору становить трохи більше 40 км.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Воронезький регіон в уряді Росії чомусь обрали найвдалішим для дислокації власної армії. Саме в цій області знаходиться табір, який постраждав від пожежі. У нашому матеріалі ви можете дізнатися більше деталей, а також ознайомитися з фото- і відеоматеріалами, що підтверджують статистичні дані.

Також на порталі ми розповідали про терміни перебування військових і різної техніки поблизу східних областей України. Крім цього, ви можете ознайомитися з припущенням колишнього радника Путіна щодо ймовірного посилення військової агресії Росії на сході України, пише Comments.ua
Добавлено: 15-04-2021, 10:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх