Україна буяє: як правильно насолодитися цвітінням магнолій та сакур (ВІДЕО)

У Львові виклик погоді кинув кизил і забуяв просто під снігом.

Україна буяє: розквітлі магнолії та сакури стають селфі-локаціями, які мають найбільший попит. Люди фотографуються й діляться весняними знімками у мережі. То де можна насолодитися цвітінням та як робити це правильно .

У столичному ботсаду уже розцвіли перші білі магнолії. Через холодну зиму свої пуп’янки вони розпустили на два тижні пізніше. Ледь розквітлі магнолії уже збирають охочих ними насолоджуватися. Але з такою насолодою ботаніки просять бути дуже обережними та показують як це робити правильно: слід підійти до магнолії, вибрати ту яка на рівні лиця, понюхати, сфотографуватись, щоб їх не тягнути. Якщо взяти та потягнути дерево, то можна відламати гілку.

Поки цвітуть лише ранні білі дерева, але уже за кілька тижнів свої квіти розпустять і - жовті, червоні, кремові та рожеві. Загалом понад дві сотні дерев магнолії, найстарішій з них - 91 рік.

Розпускаються по всій країні та сакури, наприклад у Вінниці ціла алея японських вишень стала найпопулярнішою селфі-локацією. Хоч у повному цвіті поки лише кілька дерев - містяни вже поспішають насолодитися красою. Люди фотографуються й діляться весняними знімками у мережі. Кажуть, чекали рожевого цвіту, адже через холоди пуп’янки не розкривались.

А от у Львові виклик погоді кинув кизил і забуяв просто під снігом.

Проте вночі японці милуються цвітінням в неймовірній ілюмінації


Активно цвітуть зараз по всій Україні й абрикоси, вишні та мигдаль, а ще жасмин, верба, барвінок, гіацинти та нарциси. Термін насолоди їх цвітінням можуть скоротити холодні нічні температури, які супроводжуватимуть нас упродовж тижня. Найбільше спішити до розквітлих дерев треба на Заході. Там цього тижня обіцяють заморозки.

За матерыалами: ТСН.ua

Добавлено: 21-04-2021, 12:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх