Прем'єр-міністр Вірменії Пашинян подав у відставку (ВІДЕО)

Після відставки, заявив Пашинян, він продовжить виконувати обов'язки прем'єра Вірменії в повному обсязі

Після відставки, заявив Пашинян, він продовжить виконувати обов'язки прем'єра Вірменії в повному обсязі

З Вірменії прийшли важливі новини. Так, з'явилася інформація, що подає у відставку з поста глави уряду країни, для проведення парламентських виборів, прем'єр-міністр Нікол Пашинян. Не секрет, що вірменські ЗМІ та російські інформаційні агентства подали цю новину з позначкою "терміново".

Про це стало відомо також і завдяки відеозверненню Нікола Пашиняна, яке він вже опублікував на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Для реалізації конституційних положень і розпуску парламенту я сьогодні подаю у відставку", — сказав Пашинян.

Пашинян уточнив, що до позачергових виборів до парламенту, які повинні відбутися 20 липня, він буде тимчасово виконуючим обов'язки глави уряду.


Також відомо, що наприкінці березня 2021 року Пашинян говорив, що подасть у відставку, "не щоб піти, а щоб відбулися позачергові парламентські вибори". Пашинян пообіцяв служити країні й надалі, якщо його підтримають виборці. В іншому випадку він передасть владу.

"Згідно з домовленістю з президентом і політичними силами, я сьогодні йду у відставку для проведення дострокових парламентських виборів 20 червня. Парламент двічі поспіль не обере нового прем'єра, після чого законодавчий орган силою закону розпуститься і буде призначено позачергові вибори", - зазначив він.

За матеріалами: Znay.ua

Добавлено: 26-04-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх