У синагозі Ізраїлю обвалилася трибуна: число постраждалих зросло (ФОТО+ВІДЕО)

У синагозі Гиват-Зеєв раптово обрушилася трибуна з парафіянами, які зібралися на молитву напередодні іудейського свята Шавуот.

Більше 200 людей госпіталізовано після НП в синагозі поблизу Єрусалиму



В результаті обвалення трибуни в синагозі в місті Гиват-Зєев поблизу Єрусалиму постраждали мінімум 219 осіб. Про це в понеділок, 17 травня, повідомляє The Jerusalem Post.

Повідомляється, що 15 з потерпілих перебувають у критичному стані. Стан решти оцінюється медиками від середнього до легкого.

Раніше газета Times of Israel інформувала про 167 госпіталізованих. Зазначалося, що 12-річний хлопчик і 40-річний чоловік загинули.

Нагадаємо, НП в синагозі Гиват-Зеєв відбулося в неділю. Раптово обрушилася трибуна з парафіянами, які зібралися на молитву напередодні іудейського свята Шавуот. У момент обвалення конструкції там перебувало близько 600 осіб. Причина події поки не встановлена.


Раніше повідомлялося, що поліція почала перевірку дотримання правил при проведенні масової молитви в поселенні Гиват-Зєев на північ від Єрусалиму, де при обваленні трибуни постраждали десятки людей.

За матеріалами: Корреспондент.net
Добавлено: 17-05-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх